Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 64
Date:
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ και ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Θα δείτε το όνομά μου σαν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ με τη Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη- Μπότση. ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, που σε γέννησε και σε μεγάλωσε! Το κίνητρό μου είναι η μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου, η Διάθεση και η Όρεξη για προσφορά των Γνώσεών και της Εμπειρίας μου, σαν επαγγελματίας Αρχιτέκτων Μηχανικός. Πιστεύω, ότι η συμμετοχή μου θα έχει νόημα και προοπτική, αν μου δοθεί η ευκαιρία να επενδύσω, σαν Δημοτική Σύμβουλος- στον Τομέα των Τεχνικών Έργων, που γνωρίζω πολύ καλά και που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η εμπιστοσύνη μου στη Δήμαρχο, με το ήθος και την αδιαμφισβήτητη εντιμότητά της.
Θεωρώ ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι μια πρόκληση. Πόσο μάλλον, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις συμμετοχή στην Αυτοδιοίκηση του Τόπου σου. Προσδοκώ και υπολογίζω στη στήριξη όλων, όσων γνωρίζουν το χαρακτήρα και την επαγγελματική μου κατάρτιση και πιστεύουν στις ικανότητές μου και ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια για μια ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου Σουλίου.
  •  
    Καλά υπάρχει άνθρωπος που να τα πιστεύει αυτά που γράφει η κυρία?????.Ελεος ...Είναι γνωστό κυρία μου γιατί βάζεται υποψηφιότητα !!!!το δούλεμα κομένο....
     


__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard