Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ???????????????


Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 64
Date:
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ???????????????


ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Πόσα λεφτά εισπράχθηκαν από το Δήμο Σουλίου για  την δραστηριότητα των ΚΔΑΠ (πέρυσι ...και...φέτος )......ποιοί  εργάστηκαν(ονόματα και ειδικότητες ).... ποιό το αντικείμενο τους ..... πόσα λεφτά πήρε ο καθένας(δεν λέμε ότι τα έκλεψε ...για όνομα του Θεού δούλεψε  ....πόσα παιδιά παρακολούθησαν ....τι υλικά αγοράστηκαν και πού.........Α...α...α...με συγχωρηται κύριε πρόεδρε ξέχασα να προσθεσω...... το όνομα του ιδιωκτήτη της εταιρείας που έκανε το φάκελο για να μπεί στο πρόγραμμα ο Δήμος αυτόν μωρέ πως τον λεν από τη ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  για να μας τον θυμίσεται λίγο το ονοματακι του .... !!!!!!!!!!!!!!!!ε...εεεε....και να προσθεσω κύριε πρόεδρε αυτή η Ε.Ε.ΕΤΑ...πως την λεν τελος πάντων βρε μήπως είναι Μ.Κ.Ο. δεν ξέρω λέω .....για να δουμε !!!!!!!!!!!!!!!Αυτά για σήμερα και  καλο σας βραδυ αύριο άλλο ποιο καλό !!!!!!!!



__________________


Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 71
Date:

Επειδή δε ξέρουμε όλοι τι είναι ΚΔΑΠ και τι είναι Ε.Ε.ΕΤΑ, γίνε ξεκάθαρος.


__________________

Πραγματικότητα είναι αυτό που γίνετε μείον τη πιθανότητα να γίνει!



Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 316
Date:

δώσε aktor, δώσε ότι έχεις και δεν έχεις, για να καταλάβουν όλοι ότι τα κατάλοιπα που χρεοκόπησαν τη χώρα είναι ακόμη εδώ, οι ίδιες τακτικές, οι ιδιοι άνθρωποι. φυσικά οι "τίποτα" θα τους αγκαλιάσουν και πάλι για να νοιώσουν κάποιοι....μανία όμως με τη θεσσαλονίκη ρε παιδί μου...., είναι επειδή θα συγκέντρωναν όλους τους νέους επιστήμονες της περιοχής όπως έλεγαν στις προηγούμενες εκλογές, για να εκμεταλλευτούν το ντόπιο ανθρώπινο κεφάλαιο ώστε να πάει ο τόπος μπροστά. ξεγελούν τους ντοπιους νέους με ψίχουλα και από πίσω μοιράζουν νταβάδες με πίτες στους θεσσαλονικείς....μόνο η εξουσία τους νοιάζει, όχι ο τόπος. μοιράζουν εργα για να μαζέψουν ψήφους. ωραία ανάπτυξη.



__________________

ούδ' αισχύνομαι έχουσ' άπιστον τηνδ' αναρχίαν πόλει



Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 64
Date:

Τα ΚΔΑΠ αγαπητε fireman...είναι τα γνωστα Κέντρα Δημιουργηκής Αποσχόλησης παιδιών για τα οποία ο Δήμος πήρε ενα ποσό ..δεν θα το πω εγώ θα το πουν αυτοι...πόσα πήραν ........το δευτερο θα αφήσω να το πουν αυτοί ..αν το πουν .......μέχρι εδω ...και βλέπουμε..

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 23
Date:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΙΓΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΡΙΖΕΕ ΑΚΤΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΕΙΣ ΗΡΘΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΚΑΡΕΛΗ?

__________________


Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 71
Date:

Το θέμα αγαπητέ eponimos δεν είναι εαν είναι ΣΥΡΙΖΑ ο aktor ή ο fireman αριστεροδεξιοκεντρόως, και θελω να πιστεύω ότι όλοι μας στο forum δεν κάνουμε προπαγάνδα υπέρ κάποιου υποψήφιου, αλλά έχεις δίκιο ότι θέλουμε περισότερες λεπτομέρειες.

__________________

Πραγματικότητα είναι αυτό που γίνετε μείον τη πιθανότητα να γίνει!



Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 64
Date:

Πριν προχορήσω στην επόμενη ερώτηση αγαπητέ...και βιαστικέ eponime που χαρακτηριζεις τον καθένα Συριζέο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο .......εσύ μπορεις να απαντησεις στο ερώτημα????? ...αν ξέρεις ....και αν θέλεις φυσικά ...δεν εισαι υποχρεωμενος .Το ερώτημα είναι σαφέστατο προς την συγκεκριμένη κατευθυνση .....και δεν είναι υποχρεωτικά κακοπροαίρετο...για ποιο λόγο!!!!! .Ετσι λοιπόν επί του πρακτέου αγαπητέ ....τα άλλα είναι υπεκφυγές...δεν κατηγορήθηκε κανένας για κάτι ...είδες καμιά κατηγορία και καμιά μομφή για κανέναν ????..είπα κανέναν κλέφτη???ίσα -ίσα ...είπα ότι δεν είναι κλέφτες.....Λοιπόν που το πρόβλημα . Εσύ δεν θέλεις ας πουμε μια απάντηση σε αυτό το χαζό κατα την αποψή σου ερώτημα ......εάν θέλεις !!!!!στήριξε την ερώτηση...εάν όχι .....τοτε κάτι ξέρεις .... Σε καμιά πρίπτωση βέβαια δεν θέλω να σκεφτώ την παροιμία με τη ........μύγα γιατί όπως λέει και ο φίλος ο fireman ...εδώ δεν κάνουμε προπαγάνδα ....(το ίδιο πιστεύω να κάνεις και εσύ) και για τις λεπτομέριες που λέει ......αν εγω τίς ήξερα θα τις έλεγα .Να λοιπόν πεδίο δόξας λαμπρό για τους αρμοδίους.Απάντηση.... τα υπόλοιπα είναι .........(ξέρεις τι)!!!!!!!!! Για να πάμε στο επόμενο ερώτημα!!!!!!!!

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard