Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ FORUM


Master Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 435
Date:
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ FORUM


ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ FORUM ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ONLINE ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ FORUM ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΙΡΩ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΗΜΟΣ ΟΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΟΝΥΜΟ. ΚΑΙ ΑΝΟΝΥΜΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.



__________________


Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 116
Date:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΗΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ.

__________________

 



Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 352
Date:

Na min ginei kamia allagi kai pros theou na min klisi. To stirizoume kai to goustaroume.

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 19
Date:

Xekolate re. To forum einai mia xara. Den tha kanoume tin xari se kanena saliari pou katastrefi oti oreo ginete. Magia tis paramithiaonline kai tin stirizoume.

__________________


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 362
Date:

Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα (προσωπικά και δημόσια) για την διαχείριση του φόρουμ.
Από εσάς το μόνο που θέλω είναι να συμμετέχετε με την ίδια σοβαρότητα που δείξατε μέχρι τώρα. Η διαχείριση δεν θα γίνεται μόνο από την σελίδα μας. Θα ενημερωθείτε για τους νέους διαχειριστές οι οποίοι θα αναλάβουν όσα η σελίδα δεν θέλει να κάνει. Δηλαδή με όσους μπαίνουν μόνο στις εκλογές, ή με όσους γράφουν για να προωθούν τα προσωπικά συμφέροντα τους, προσβάλλοντας ή κατηγορώντας άλλα μέλη. Με αυτούς δεν θέλουμε σαν σελίδα να έχουμε καμία σχέση. Ευτυχώς τα τόσα χρόνια έχουν εμφανιστεί λίγοι από αυτούς.
Θερμή παράκληση. Προσπαθήστε να γράφετε όσο τον δυνατών επώνυμα. Μπορείτε να κάνετε και δεύτερο επώνυμο λογαριασμό αν θέλετε.
Και πάλι σας ευχαριστούμε.

__________________
Forum Administrator
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard