Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: απάντηση στην πρόσκληση


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 316
Date:
απάντηση στην πρόσκληση


αξιότιμη κυρία, όπως καταλαβαίνετε και περιμένατε (και επιθυμούσατε άλλωστε) εγώ προσωπικά σας ενημερώνω πως δεν θα ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας. πρώτον διότι κάνατε τα πάντα για να γίνεται δήμαρχος της Παραμυθιάς και σας ψηφίσαμε με ένα ορισμένο πρόγραμμα που εσείς καταρτίσατε και μας παρακαλέσατε να σας εμπιστευτούμε και το κάναμε. κάντε και εσείς το ηθικά και λογικά αυτονόητο, εφαρμόστε ΤΟ και μην ζητάτε προτάσεις και συναντήσεις (καλά το βάλατε το επαναλαμβάνει εδώ: Η Δήμαρχος Σουλίου στα πλαίσια της διαβούλευσης επαναλαμβάνει την πρόσκληση στα μέλη του forum) ώστε να βγαίνετε και να λέτε πως μας καλέσατε για μια ακόμη φορά και δεν ήρθαμε. δεν σας γλυτώνει αυτό από τις ευθύνες σας. έχετε ένα πρόγραμμα να εφαρμόσετε, αυτή ήταν η μεταξύ μας ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ μην ψάχνετε να ρίξετε τις ευθύνες σε εμάς. ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ.δεύτερον, διότι είμαστε πιο έξυπνοι από εσάς και αντιλαμβανόμαστε και πως θέλετε να μας μεταβιβάσετε τις ευθύνες σας και ότι θέλετε να δείτε ποιοι είμαστε. αλήθεια,  δεν σας αρκεί να ακούτε τις προτάσεις μας και την κριτική μας ανώνυμα, ώστε να διορθώνεστε, αλλά σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιοί είμαστε για να μας φιμώσετε; δεν χρειάζονται προτάσεις από εμάς, απλά ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ. τρίτον, δεν θα σας κάνω τη χάρη να σας δώσω τις προτάσεις μου για να τις παραποιήσετε και να τις προβάλετε, όπως αρέσκεστε, εντελώς διαστρεβλωμένες, παρουσιάζοντας εμένα ως οπισθοδρομικό και συστημικό και εσάς ως τη δυναμική που υπερπηδά τα προβλήματα και τους οπισθοδρομικούς και σώζει τον τόπο. το έχετε κάνει και άλλoτε και με αρκετούς και αυτό πληρώνουμε σήμερα, την αδυναμία σας να συνεργαστείτε. να μην λεμε πολλά όμως, όσες συναντήσεις και να ζητησετε, εσεις θα εχετε παντα μια υποχρέωση: ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ. εκτός αν δεν μπορείτε, αλλά έπρεπε τουλάχιστον  να μας πείτε πριν από τις εκλογές πως έχετε τις ιδέες αλλά δεν ξέρετε το πως. η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ σε αυτην την περίπτωση προβλέπει την παραίτηση. 

 

υστερόγραφο: μην έχετε την εντύπωση πως υπάρχει κάτι το προσωπικό μαζί σας, ούτε είμαστε επιθετικοί από μίσος, ίσα ίσα αναγνωρίζουμε όλα όσα καλώς έχετε πράξει για τον τόπο μας τόσα χρόνια και θα έρθει η ώρα που θα τα απαρρυθμίσουμε,  απλά είμαστε αυστηροί κριτές για εναν και μόνο λόγο, για να ξέρει ο επόμενος που θα έρθει να μας ζητήσει την ψήφο εκ του πονηρού και χωρίς να την αξίζει, πως δεν θα περάσει καθόλου καλά με τους Παραμυθιώτες, μα καθόλου καλά.....



-- Edited by gaila on Friday 15th of March 2013 07:10:21 AM



-- Edited by gaila on Friday 15th of March 2013 07:29:41 AM



-- Edited by gaila on Friday 15th of March 2013 07:35:04 AM

__________________

ούδ' αισχύνομαι έχουσ' άπιστον τηνδ' αναρχίαν πόλει



Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 362
Date:

Φυσικά και έγινε προσωπικό το θέμα και ως ετσι το αντιμετωπιζω. Η κατηγορία που μου πρόσαψες είναι αρκετή για να δικαιολογεί και τον εκνευρισμό μου και τα γραφόμενα. Το θέμα λήγει εδώ και παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.



-- Edited by admin on Friday 15th of March 2013 03:47:18 PM

__________________
Forum Administrator


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 32
Date:

Οπως θα καταλατε φιλοι μου εδω στο φορουμ,η κυρια αρχισε πλεον να προβληματιζετε εντονα μετα και τις τελευταιες εξελιξεις,και τωρα ριχνει τα δυχτια τις παντου γεια να φτειαξει το προφιλ της που εχει κατατσαλακωθει.Δυστυχως δεν θα σου κανουμε τη χαρη πλεον,σε στηρηξαμε και μας εξαπατησες μια φορα ,τωρα μην ζητας συναντησεις και και διαλογο,απλα δεξου την κριτικη και προσπαθησε να βελτιωθεις οσο μπορεις βεβεια,(λογο του τεραστιου εγωισμου σου, που δεν σε αφηνη πλεον να δεις πιο μακρια απο τη μυτη σου.)οσο και να ψαχνειν πλεον ειναι δυσκολο να βρεθει σημειο επαφεις,και λιγο η πολυ υποψυαζεσε πλεον ποιει γραφουμε εδω(ισως και με τη βοηθεια του admin)απλα θελεις να το επιβεβεωσεις γεια να κανεις της κινησεις σου κατοπην.Δυστυχως εγω δεν μπορω να ανταποκριθω στο καλεσμα σου πλεον.Εχεις ακομα εναμηση χρονο μπροστα σου,βελτιωσου οσο ειναι ακομα καιρος και ισως μας πεισεις μια αλη φορα με ενα νεο καλεσμα.Οσο γεια προβληματισμους και διαφοροποιεισεις ειναι πολυ απλα και λεγοντε με ενα ονομα Ο.ΡΑ.ΜΑ.,αν ξεχασες το προγραμα σου ειναι απλο παρε ενα φυλαδιο και ξαναδιαβασε το.Και αν δεν μπορεις εσυ να το κανεις,εχεις τοσυς παρατρεχαμενους εκει,δωστους μια εντολη και εγινε......

__________________
SISE


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 362
Date:

sise wrote:

 λιγο η πολυ υποψυαζεσε πλεον ποιει γραφουμε εδω(ισως και με τη βοηθεια του admin)


Σοβαρέψου sise. Μη το πας το θέμα στο προσωπικό. Να εκτιμάς το βήμα που δίνει η σελίδα και να μην την κατηγορείς. Αν έχεις έστω και την παραμικρή αμφιβολία, μην ξαναμπείς...

 



__________________
Forum Administrator


Master Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 435
Date:

1 OPIOS DEN EXEI TIPOTA NA FOVITHEI MPOREI NA PAEI
2 OPIOS PISTEVI POS MPOREI NA PROSFEREI XORIS NA KANEI GNOSTA TA STIXIA NA MHN PAEI. THEMITO EINAI KAI AFTO
3 OPIOS EINAI KLASIKOS KOTSOMPOLIS KAI MAGAS TOU PRIKTOLOGIOU NA KANEI TO KINEZO
4 OPIOS PISTEVEI POS THA RIPSOKINDINEPSOUN OI DIAXIRISTES TIS SELIDAS NA XALASOUN AFTO POU ETIAXAN EINAI ASXETOS GIA NA MIN PO VLAKAS.
5 I PROSKISI AFTI MALON AFTOGOL EINAI AFOY TORA EMETHAN OLOI TO FORUM KAI THA EXEI PERISOTERES EPISKEPSEIS

__________________


Master Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 435
Date:

PROS TIN SELIDA: MIN MASATE KAI MHN APANTATE STON KATHENA. SINEXISTE NA KANETE AFTO POU KANETE GIATI TO GOUSTAROUME.

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 32
Date:

φιλε admin ειμαι πολυ σοβαρος.και ολοι γνωριζουμε λιγο η πολυ τις δυνατοτητες του διαδιχτυου.δεν εχω κατι προσωπικο οπως γραφεις.απλα εκανα μια σκεψη.και οχι παντως κακοπρωερετα.και δεν χρειαζετε να ανεβαζεις τους τονους.κριτηκη κανουμε καλοπροερετα.αν ενοχλειθηκες σου ζητω συγνωμη.και αν δεν εκτιμουσα το βημα της σελιδας σιγουρα δεν θα ξαναεμπαινα,και δεν θα περιμενα να μου το υποδειξη καποιος,ποσο μαλον εσυ!!!

__________________
SISE


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 362
Date:

Δηλαδή σου πέρασε από το μυαλό πως εγώ πάω να χαλάσω μια προσπάθεια 12 ετών, μονό και μονό για να δώσω ονόματα στον οποιοδήποτε; Όταν οι σκέψεις προσβάλουν κάποιον, τις κρατάμε για τον εαυτό μας εκτός αν έχουμε αποδείξεις. Γιατί αν και εγώ αρχίσω να ενεργώ με αυτή την λογική, τότε θα κλείσουν πολλά σπίτια ή μάλλον μαγαζιά. Και προφανώς τους τόνους τους ανέβασες εσύ με την αβάσιμη σκέψη σου όποτε άσε τις συμβουλές περί τόνων.

__________________
Forum Administrator


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 32
Date:

βλεπεις.... admin ενω σου ζητησα και συγνωμη συνεχιζεις να κρατας τους τονους σε υψηλο επιπεδο.γειατι???



Γιατί αν και εγώ αρχίσω να ενεργώ με αυτή την λογική, τότε θα κλείσουν πολλά σπίτια ή μάλλον μαγαζιά.



αυτο ειναι θεμα καθαρα πρωσοπικο δικο σου πως θα ενεργρησεις.και δεν θα σου υποδειξω εγω................

__________________
SISE


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 316
Date:

λοιπόν κύριοι αν είναι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας θα το χάσουμε το παιχνίδι. εδώ παίζεται το θέατρο του παραλόγου, διαβάστε την απάντηση από το γραφείο τύπου και θα σας πέσουν τα μαλλιά. δεν προσπαθούν να μας αποδείξουν πως ο κύριος Ντόκος κάνει λάθος και πως αυτοί δουλεύουν σωστά, αλλά με απόλυτη κυνικότητα απόδέχονται τις κατηγορίες του κυρίου Ντόκου και προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι συνένοχος αφού και καλά έχει ψηφίσει σχεδόν τα πάντα. αυτό είναι το πρόβλημά τους λοιπόν; ακόμη δεν κατάλαβαν πως τα έχουν χ...σει κανονικά; να είναι βέβαιοι πως ο κ. Ντόκος για εμάς έχει 3 ελαφρυντικά, πρώτον παραιτήθηκε και αυτό δείχνει πως δεν ταίριαζε στο κοπάδι τους, δεύτερον όποιος έχει ασχοληθεί με τα κοινά γνωρίζει καλά πως όσο και να διαφωνεί κανείς και να το φωνάζει αν η πλειοψηφία ακολουθεί μία γραμμή τότε την ακολουθεί και αυτός για να μη διαβάλει την ομάδα έναντι των αντιπάλων, δεν σημαίνει όμως ότι δεν διαφωνεί και επιβεβαιώνεται και από τις αρνητικές ψηφορίες που έκανε ο κύριος Ντόκος και από την παράιτησή του. τρίτον, εξαπατήθηκε και αυτός όπως και εμείς. αυτό μπορέί να επικαλεστεί και θα τον πιστέψουμε αφού πάθαμε το ίδιο. όλοι πιστέψαμε στο όραμα και κάναμε υπομονή αλλά μέχρις εδώ. μιλάμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας, δεν έχει άλλα χατήρια. αυτοί όμως το χαβά τους, πνιγμένοι στο εγωϊσμό τους ξεκατινιάζονται. δεν περίμενα τέτοια απάντηση από τη δήμαρχο δεν μπορεί να τα γράφει αυτή όλα αυτά, αν έχει συμβούλους που τις τα υπαγορεύουν καλά θα κάνει να τους δίωξει. η ειλικρίνια κερδίζει, ίσως αργά αλλά κερδίζει πάντα.

__________________

ούδ' αισχύνομαι έχουσ' άπιστον τηνδ' αναρχίαν πόλει



Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 26
Date:

Σχετικά με την πρόσκληση διαβούλευσης:
-->Το ότι γίνεται διαβούλευση και απευθύνεται μόνο προς τα άτομα του forum αυτό μεταφράζεται : "Α εγώ σας κάλεσα αλλά δεν ήρθατε, άρα λοιπόν τι λιβελογραφείτε στα forum αφού δεν έχετε το θάρρος της γνώμη σας". Οπότε θέλει να απαξιώσει την ποιότητα της φωνή μας!
-->Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε και να αποκαλύψουμε την ταυτότητά μας για να μην υποστούμε τις συνέπειες (όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν τα πράγματα στην χώρα τούτη)
-->Αποδεικνύεται ότι η δήμαρχος παρακολουθεί καιρό το forum και πλέον με τόσο ντόρο δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.
-->Αν θέλει δημόσια διαβούλευση δεν υπάρχει λόγος φυσικής παρουσίας στον χώρο της. Όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε και μέσα από το forum. Άλλωστε τα γραπτά μένουν και μπορούμε να έχουμε έναν πραγματικά γόνιμο και πολιτισμένο διάλογο.
-->Να ξεκινήσει άμεσα από εμάς τα μέλη σχετικό νήμα στο forum για την έναρξη της διαβούλευσης. Και αν θέλει ας παίξει με τους όρους μας.
-->Προτείνω η διαβούλευση να ξεκινήσει με το απολογισμό της δημάρχου πάνω στο προεκλογικό της πρόγραμμα και στην συνέχεια να καταθέσουμε τις προτάσεις.
Σας υπενθυμίζω ότι το προεκλογικό πρόγραμμα του ΟΡΑΜΑ είναι διαθέσιμο εδώ:
http://elections2010-paramythia.blogspot.com/2010/11/blog-post_8800.html

__________________

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η κυβέρνηση έχει άδικο. Βολταίρος, 1694-1778,  Γάλλος Φιλόσοφος και Συγγραφέας



Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 50
Date:

Την διαβούλευση θα μπορούσε να την είχε κάνει απο τους πρώτους μήνες,οχι τώρα που έφτασε το αβγό στον πισινό.Εκτός αν μυρίζουν εκλογές σύντομα και θα χρειαστούμε πάλι τις ψήφους για τα ανώτερα πατώματα.Ευχαριστούμε για την καθηστερημένη πρόσκληση,αλλά δεν θα πάρουμε.

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 14
Date:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ADMIN ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ 10--12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ.

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 26
Date:

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ και προτείνω ο κόσμος να καταθέτει άφοβα τις απόψεις του.

@gnostis anagnostis: απέφευγε τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί στην γλώσσα του internet είναι σαν να ουρλιάζεις: https://tilemaxostheoriginal.wordpress.com/2012/05/27/agrafoi-kanones-diadiktuou/

__________________

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η κυβέρνηση έχει άδικο. Βολταίρος, 1694-1778,  Γάλλος Φιλόσοφος και Συγγραφέας



Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 316
Date:

νόμιζα ότι δεν υπήρχε θέμα περί εμπλοκής του admin, αλλά αφού πιστεύετε πως πρέπει να το αποσαφηνίσουμε, σας διαβεβαιώ πως ο admin δεν έχει δώσει ούτε πρόκειται να δώσει τα στοιχεία κανενός γιατί απλά δεν είναι τέτοιος. και αν δεν πιστέυετε σε αυτό σας λέω πως για να είμαι εγώ με όλα όσα έχω γράψει ακόμη ζωντανός και να συνεχίζω να γράφω, τότε σίγουρα δεν έχει κανείς να φοβάται τίποτε. ωστόσο ανάλογα με τα γραφόμενά του ο καθένας μπορεί να αφήνει στίγματα που να οδηγούν σε υποψίες για το πρόσωπό του. αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να φοβάστε, αν είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε την ελευθερία του λόγου μας δεν θα πειράξουν ποτέ κανέναν γιατί απλά θα είμαστε πολλοί....

__________________

ούδ' αισχύνομαι έχουσ' άπιστον τηνδ' αναρχίαν πόλει



Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 14
Date:

Η πρόσκληση της δημάρχου να καταθέσουμε τα διαπιστευτήρια μας μπροστά της σαν αντιφρονούντες που δήλωσαν μετάνοια δεν νομίζω οτι συνάδει με τις δημοκρατικές αξίες που λέει οτι εκφράζει.
Κάνοντας τον Δον Κιχωτη κυνηγωντας φανταστικούς εχθρους μέσα σε μερικά άτομα που γράφουν στο Forum μήπως χάνει τους πραγματικούς εχθρούς που βρίσκοναι γυρω της [ακόμη και μέσα στον συνδυασμό της].
Να ξέρει ομως ότι εμείς δεν είμαστε το πρόβλημα της.Εμείς γράφουμε αυτά που βλέπουμε και ακούμε κάθε μέρα απο τον κόσμο.Αν εμείς οι 5-10-20 που γράφουμε στο Forum είμαστε τόσο σημαντικό πρόβλημα που χρειάζεται να συζητησουμε μαζί της τη λύση του ας το κάνουμε.Ομως και μετά τη συζήτηση μήπως θα έχουν φτιαχτεί οι δρόμοι, θα έχουν ερθει επενδύσεις στο δήμο, θα έχουν γίνει τα δύο πεμπτα απο αυτα που γράφει στο πρόγραμα της?Αν είναι να γίνουν όλα αυτά τότε ας μην καθηστερήσουμε καθόλου τη συζήτηση.
Ας την κάμουμε .....χθες γιατί σήμερα ίσως είναι πολύ αργά.
Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο/η gaila σε όλα οσα γράφει.Ας κάνει έστω και λίγα απο το πρόγραμμα της και εμείς εδώ είμαστε να συναντηθούμε μαζί της αλλα και να γράψουμε και να πούμε πολλά μπράβο για τα έργα της.
Τώρα όμως δεν είμαστε οι άβουλοι και υποτακτικοί υπήκοοι του αυτάρεσκου βασιλιά που καμαρώνει μαζί με τους αυλοκόλακες του τα υπέροχα χρυσοπλουμιστά αλλά αόρατα ρούχα του.Γιατί αυτά θα κρατήσουν λίγο , ίσως και λιγότερο και απο τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Πάντως απο την άλλη πλευρά είναι ιδιαίτερα κολακευτικό και πρέπει να είναι ιδιαίτερη τιμή για τον καθένα μας που γράφει οτι η κ. δήμαρχος ασχολείται μονο με αυτούς βάζοντας τους σαν πρώτη προτεραιότητα στο βεβαρημένο πρόγραμμα της ,αφήνοντας στην άκρη τα άλλα προβλήματα του τόπου [ με εξαίρεση ένα διάλειμα για τους χωρούς με τους μωμογερους και τους καρναβαλιστές, γιατί και τα διαλείματα χρειάζονται,ξεκουράζεται το σώμα και καθαρίζει το μυαλό ].
Και απο Τρίτη εδω είμαστε και εμείς και τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. !!!!

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard