Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 316
Date:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ


αρχηγέ κρατήσου και λίγο, εσύ ξεπέρασες και εμένα και όχι τίποτε άλλο θα πουν ότι είμαστε και συννενοημένοι και δεν έχω όρεξη να μου προσδώσουν και άλλες προθέσειςsmile.....όπως και να έχει καλά κάνεις και αναφέρεσαι στα προβλήματα αυτά αλλά νομίζω πως αδικείς τον πρόεδρο, δεν νομίζω πως είναι αρμόδιος να τα λύσει, απλά καταγράφει και στέλνει τις διαπιστώσεις προς επίλυση στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και να πιέζει ένας άνθρωπος μόνος του αν οι άλλοι έχουν άλλες προτεραιότητες τι να κάνει και αυτός, πάντως είναι ανοιχτός και συζητήσιμος και πρέπει να του πούμε και ένα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα που έκανε τον τελευταίο καιρό ώστε να μην κλείσει το ιστορικό αρχείο της Παραμυθιάς (ίσως και για αυτό να έμειναν λίγο πίσω όλα τα άλλα που αναφέρεις). πιστεύω όμως πως θα περπατήσουν και τα περαιτέρω αλλά καλά κάνεις και τα αναφέρεις. φυσικά να πούμε πως κάποια από αυτά επιλύονται σε ευρύτερο επίπεδο, όπως για παράδειγμα οι αφίσες όπου για πρώτη φορά καθιερώνει ο δήμος μας (ίσως να είναι και πανελλαδική πρωτοτυπία) ειδικό τέλος που θα πληρώνουν στο δήμο οι επιχειρήσεις που κολλάνε αφίσες ενώ για τα ετοιμοροπα σπίτια υπάρχουν πολλά προβλήματα, όπως ιδιοκτησιακά, πολεοδομικά και αρχαιολογικά αλλά και μερικά από αυτά αποτελούν και το ιστορικό κέντρο της Παραμυθιάς οπότε στα πλαίσια ανάπλασης αυτού δεν είναι ευκολο να τα ρίξεις



-- Edited by gaila on Monday 19th of March 2012 09:45:43 PM

__________________

ούδ' αισχύνομαι έχουσ' άπιστον τηνδ' αναρχίαν πόλει



Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 3
Date:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ. Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΟΥΝΟ, ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ, ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΟΝΙΜΑ ΓΕΜΑΤΟ, ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑ, ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΦΙΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ, ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟΣ, ΧΑΛΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΡΓΟ;



__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 26
Date:

Ότι η κατάσταση στην πόλη δεν είναι και η καλύτερη θα συμφωνήσουμε. Δεν φταίει όμως το συγκεκριμένο άτομο που περιγράφεις.



__________________

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η κυβέρνηση έχει άδικο. Βολταίρος, 1694-1778,  Γάλλος Φιλόσοφος και Συγγραφέας



Master Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 435
Date:

O ka8e proedros einai ipef8inos gia ta provlimata tou topou. Mporei na mi ta dimiourgise ala paramenoun kata ti 8itia tou. 15 mines ine poli keros.

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 3
Date:

MATINA wrote:

Η νόμοθεσια είναι σαφής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου μπορούν να καταθέτουν προτάσεις και να τις συζητήτουν. Αλλά, ας μην επιρρίπτουμε ευθύνες μεμονωμένα σε άτομα..Όλοι όσοι ασχολούνται με τα "κοινά", ευθύνονται για την κατάσταση!


 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Ο Πρόεδρος κάθε Δημοτικής Κοινότητας:

1)Συμμετέχει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στις οποίες καλείται υποχρεωτικά με δικαίωμα έκφρασης γνώμης για θέματα που αφορούν την Δημοτική κοινότητα.

2) Εποπτεύει  τη συντήρηση του δικτύου εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας.
3)Μεριμνά για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων.
4) Μεριμνά για την αποκατάσταση ζημιών επείγοντος χαρακτήρα σε δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και ανάθεση εργασιών σε περίπτωση άμεσου κινδύνου.
5) Μεριμνά για την αποκατάσταση ζημιών στο δίκτυο φωτισμού.
6) Μεριμνά για την καλή κατάσταση και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών
7) Μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του κοιμητηρίου.
8)Είναι ο υπεύθυνος της ομάδας πυρασφάλειας της κοινότητας.
9) Είναι αρμόδιος για την προστασία της δημοτικής περιουσίας στα όρια ευθύνης του.
10) Ενεργεί πληρωμές με την πάγια προκαταβολή που λαμβάνει.

 

Τα συμβούλια κάθε δημοτικής κοινότητας

1)Συμμετέχουν στην κατάρτιση του Επιχειρησιακού  και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

2) Εισηγούνται στην εκτελεστική επιτροπή του δήμου για τις προτεραιότητες τοπικής ανάπτυξης και των αντιστοίχων δράσεων.

3) Αποφασίζουν την προέγκριση ίδρυσης ή εγκατάστασης καταστημάτων, επιχειρήσεων και λοιπών δραστηριοτήτων και για την άδεια λειτουργίας μουσικής.
4)Προτείνουν τους χώρους λειτουργίας λαϊκών αγορών, υπαίθριου εμπορίου, πανηγυριών με απόλυτη πλειοψηφία των μελών.

Εκφράζει  γνώμη για:

5) Υπηρεσίες του Δήμου που η λειτουργία τους θα εξυπηρετούσε καλύτερα τους πολίτες.
6) Την αξιοποίηση ακινήτων.
7) Την πολεοδομική ανάπτυξη και ανάπλαση της περιοχής.
8)Τη συντήρηση των δημοτικών οδών, την κυκλοφορία και τη συγκοινωνία.
9)Την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.
10) Την περισυλλογή και εν γένει μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα.
11Τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
12) Τη μέριμνα για την υγεία, την πρόνοια και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στους πολίτες.
13) Την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών ιδρυμάτων.
14) Τρόπο διάθεσης βοσκήσιμων εκτάσεων.
15) Εκμίσθωση χωρίς δημοπρασία δημοτικών δασικών εκτάσεων.
16) Εκποίηση, εκμίσθωση, δωρεάν παραχώρηση χρήσης, ανταλλαγή και δωρεά περιουσιακών στοιχείων του Δήμου.
17)Με απόλυτη πλειοψηφία και αιτιολογημένη γνώμη εισηγείται τη χορήγηση οικονομικών βοηθημάτων σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους της.
18)Την αποδοχή κληροδοτήματος που της διατίθεται.

 

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ



-- Edited by alko on Tuesday 20th of March 2012 06:55:16 PM

__________________


Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 44
Date:

Η νόμοθεσια είναι σαφής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου μπορούν να καταθέτουν προτάσεις και να τις συζητήτουν. Η Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αποφασίζουν για το ποιες από αυτές τις προτάσεις θα πραγματοποιηθούν.

Είναι κακή η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μας και θα πρέπει να βρέθουν αμεσότατα λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της και η αισθητική της Παραμυθιάς.

Αλλά, ας μην επιρρίπτουμε ευθύνες μεμονωμένα σε άτομα..Όλοι όσοι ασχολούνται με τα "κοινά", ευθύνονται για την κατάσταση!



__________________
MATINA


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 3
Date:

gaila wrote:

πρέπει να του πούμε και ένα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα που έκανε τον τελευταίο καιρό ώστε να μην κλείσει το ιστορικό αρχείο της Παραμυθιάς (ίσως και για αυτό να έμειναν λίγο πίσω όλα τα άλλα που αναφέρεις).


 

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤHΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.



__________________


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 316
Date:

ακόμη και να είναι η δουλειά του, που αν είναι τότε ή θα ευθύνετε αυτός ή οι ανώτεροί του, εξήγησα πως έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια για το ιστορικό αρχείο και όχι για τη θέση του, δεν κινδύνευε σε αυτό. νομίζω πως χωρίς φώτα κι με λίγα σκουπίδια παραπάνω μπορούμε να αντέξουμε μερικούς μήνες, το κλέισιμο όμως του ιστορικού αρχείου θα ήταν μόνιμο και μεγάλη απώλεια για την πόλη. τι να την κάνεις μία καθαρή αλλά άδεια πόλη? επαναλαμβάνω όμως πως καλώς τα αναφέρεις για να ξέρουν πως περιμένουμε και παρακολουθούμε.

__________________

ούδ' αισχύνομαι έχουσ' άπιστον τηνδ' αναρχίαν πόλει



Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Alko βλεπω οτι κανεις επιθεση σε ενα ατομο,το οποιο αν και δεν γνωριζω εχω ακουσει πολλα καλα.Απο οτι καθαρα φαινεται εχεις προσωπικα μαζι του και σου προτεινω να τα λυσεις μαζι του.Το φορουμ δεν ειναι τοπος να τα λυσεις.Τα κεφαλαια γραμματα δηλωνουν επιθετικη προσωπικοτητα.Οι επιθετικες προσωπικοτητες μονο μιλανε και ποτε δεν κανουν τιποτα για το καλο του τοπου.Δεν ασχοληθηκες καθολου με ολο το δημοτικο συμβουλιο ή εστω με το τοπικο.Δεν αναφερθηκες καθολου στην δημαρχο και στον αντιδημαρχο.Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη λενε...ενας ανθρωπος δεν μπορει να τα κανει ολα μονος του.Και εμεις βοηθαμε καθολου;Σε καιρους που ειμαστε,ακομα ειμαστε οι πορνες των κομματικων συμφεροντων;Αν οχι,τοτε γιατι συμπεριφερεσαι ετσι.Και εγω εχω τα προβληματα μου με την κατασταση στην πολη,και τα προσωπικα μου και,και,και...,αλλα δεν καθομαι να βγαζω τα προσωπικα μου εδω μεσα.Εχεις καμια λυση να προτεινεις;Εχεις καμια ορεξη να βοηθησεις την πολη μας;

__________________


Παραμυθιωτόπουλο

Status: Offline
Posts: 44
Date:

Έχει δίκιο ο lalalala, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη..Θα επαναλάβω αυτό που είπα και στο πρώτο σχόλιο. Όσοι ασχολούνται με τα κοινά και ψηφίστηκαν από εμας για να "διορθώσουν" τα προβλήματα της πόλης μας, έχουν ευθύνη για οτι συμβαίνει τώρα σ' αυτην. Δεν λέω πως ο Πρόεδρος είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος.



-- Edited by MATINA on Wednesday 21st of March 2012 01:01:40 PM

__________________
MATINA


Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 362
Date:

Τα προβλήματα που περιγράφονται είναι μόνιμα και δεν λύνονται σε 1 χρόνο ιδικά σε περιόδους με έλλειψη κονδυλίων. Αυτό που μπορεί να γίνει εύκολα είναι μικροπινελιές που βελτιώνουν και την αισθητική και την ποιότητα ζωής και σε αυτό τον τομέα υπάρχουν κινήσεις.

__________________
Forum Administrator


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 9
Date:

O Μπάμπης και ιδέες έχει και ενέργειες κάνει για το καλό της Παραμυθιάς , πρέπει όλοι να πιάσουμε τον βηματισμό του και τα αποτελέσματα θα έρθουν

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 9
Date:

LOLOS DIMITRIS wrote:

O Μπάμπης και ιδέες έχει και ενέργειες κάνει για το καλό της Παραμυθιάς , πρέπει όλοι να πιάσουμε τον βηματισμό του και τα αποτελέσματα θα έρθουν!


 



__________________


Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 116
Date:

Plaka kanete? Panta exei efthines o X proedros gia ta provlimata tis perioxis tou. Ti na leme tora!

__________________

 



Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 328
Date:

ΧΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

__________________

You said you love me that was just a lie

All i needed was someone who could keep me warm at night
You tried it baby but didn't work and now i know that this is gonna be  the end How could you lie



Guru Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 328
Date:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;;;;;;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ;;;;;;;;

__________________

You said you love me that was just a lie

All i needed was someone who could keep me warm at night
You tried it baby but didn't work and now i know that this is gonna be  the end How could you lie



Παραμυθιώτης/σα

Status: Offline
Posts: 250
Date:

Ειναι το καλυτερο παιδι αλλα δεν κανει για δουλειά.

__________________


Παραμυθιωτάκι

Status: Offline
Posts: 39
Date:

Mpourdelo einai i paramithia. Afinoume kai kanoune koumanto mia xoufta partakidon. Mpampi kinigise tous

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard